2014-09-30 19:49:36 1 komentarze
Spiżarnia
Ten przepis dodano do:
UMYTE OGÓRKI KROIMY W PLASTRY (OK.2CM) SOLIMY I ZOSTAWIAMY NA 2 GODZINY. OBRANĄ CEBULĘ KROIMY W PLASTRY, SOLIMY I ZOSTAWIAMY NA 2 GODZINY W OSOBNYM NACZYNIU. Z OCTU, WODY, CUKRU, PRZYPRAWY DO GRILLA I POZOSTAŁEJ SOLI GOTUJEMY ZALEWĘ. DO WYPARZONYCH WCZEŚNIEJ SŁOIKÓW NA SPÓD WKŁADAMY KOPER, TROSZKĘ OSĄCZONEJ CEBULI, NATKĘ PIETRUSZKI I OGÓRKI. DO KAŻDEGO SŁOIKA WSYPUJEMY PO ŁYŻCE GORCZYCY. NASTĘPNIE WSZYSTKIE SKŁADNIKI ZALEWAMY PRZESTUDZONĄ ZALEWĄ, ZAKRĘCAMY SŁOIKI I PASTERYZUJEMY OK.15 MINUT.
2013 © Jamar. ALL Rights Reserved.